Σχετικά με μας

Τοιχογραφίες στην Αττική | mural.gr

Δημιουργήσαμε το mural.gr  τον Μάρτιο του 2021, εν μέσω πανδημίας, ως απάντηση στην ανάγκη μας και την ανάγκη σας να ομορφύνουν οι εσωτερικοί χώροι των σπιτιών μας, που, ξαφνικά, έγιναν ολόκληρη η ζωή μας. Οι τοιχογραφίες, όμως, ήταν πάντα μεράκι και αγάπη μας.

Πάντα μας εντυπωσίαζε ο μεγάλος καμβάς, τα ζωηρά χρώματα και τα αφηρημένα – και μη – σχέδια. Πάντα θέλαμε να κάνουμε τον χώρο μας δικό μας, να τον οικειοποιηθούμε και να τον κατακτήσουμε ζωγραφίζοντας στους τοίχους κάτι από την ψυχή μας. Αυτό κάνουμε και τώρα. Απλά δεν το κάνουμε μόνο για μας, το κάνουμε και για εσάς.

Στο mural.gr αγαπάμε οτιδήποτε δημιουργικό, καθώς αναπαλαιώνουμε έπιπλα, ασχολούμαστε με τον μοντελισμό, δημιουργούμε πίνακες ζωγραφικής και διάφορα αντικείμενα διακόσμησης. Φοράμε πολλά καπέλα. Αγαπάμε τη λογοτεχνία, το θέατρο, τα ζώα και τη φύση (γι’ αυτό και χρησιμοποιούμε οικολογικά χρώματα)!

Πιστεύουμε, πως όλοι αξίζουν έναν όμορφο χώρο, στον οποίον αισθάνονται άνετα. Ένα χώρο στον οποίο νιώθουν τους τοίχους να τους αγκαλιάζουν και όχι να τους πνίγουν. Από ένα παιδικό δωμάτιο μέχρι ένα γραφείο και μια επιχείρηση. Για αυτό προσφέρουμε τοιχογραφίες σε προσιτές τιμές, διοργανώνουμε giveaways και προσφέρουμε εθελοντικά τις υπηρεσίες μας, όποτε μπορούμε.

Η χαρά των χρωμάτων πρέπει να είναι ένα προσιτή σε όλους. Η χαρά να μπαίνεις σε έναν χώρο και να νιώθεις πως σου δίνει αντί να σου παίρνει.

Τοιχογραφίες στην Αττική | mural.gr

Οι άνθρωποι πίσω από το mural.gr

Στο mural.gr είμαστε δύο άτομα: Η Άννα και η Νατάσα (sisters, μοιάζουμε;)

Η Άννα είναι η δημιουργός του mural.gr, απόφοιτη του τμήματος Ιστορίας και Θεωρίας της Τέχνης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο τμήμα Ψηφιακά Μέσα Επικοινωνίας και Περιβάλλοντα Αλληλεπίδρασης του ΕΚΠΑ με κατεύθυνση τον Σχεδιασμό Εμπειριών Εικονικής Πραγματικότητας. Όταν δε ζωγραφίζει, η Άννα γράφει, μιας και είναι και κειμενογράφος (content writer).   

Η Νατάσα είναι τελειόφοιτη στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ. Έχει υψηλή αισθητική και καλό μάτι, αγαπά τα παιδιά και έχει γνώσεις παιδαγωγικών. Στο mural.gr θα τη βρείτε να ασχολείται με τα social media, να βγάζει φωτογραφίες, να δημιουργεί video, να βάφει, να ζωγραφίζει, να μαστορεύει και να καταπιάνεται με κάθε πιθανή εργασία. Με λίγα λόγια, είναι ο ελβετικός σουγιάς της τοιχογραφίας.

Τέλος, στην ομάδα μας έχουμε και τον Δημήτρη, ή αλλιώς «IT Husband της Άννας», που μας βοηθά με τεχνολογικά θέματα και ενίοτε, αν έχει χρόνο, μας κουβαλάει τα χρώματα και κρατάει και τη σκάλα!

Άννα - Νατάσα - Mural.gr - Τοιχογραφίες
Σχετικά με μας mural.gr τοιχογραφίες (1)
Σχετικά με μας mural.gr τοιχογραφίες (3)
Σχετικά με μας mural.gr τοιχογραφίες (4)
Σχετικά με μας mural.gr τοιχογραφίες (4)

Η ομάδα μας είναι τόση δα, αλλά το μεράκι μας μεγάλο!

Νατάσα Αλεξούδη - mural.gr - τοιχογραφίες στην Αττική

Αλεξούδη Νατάσα

Co-owner

'Αννα Αλεξούδη - mural.gr - τοιχογραφίες στην Αττική

Αλεξούδη Άννα

Founder & Artist

Στασινός Δημήτρης - Mural.gr - Τοιχογραφίες στην Αττική

Στασινός Δημήτρης

IT Husband

Έχετε μία ιδέα;

Είναι μία τοιχογραφία