Τοιχογραφίες επαγγελματικών χώρων

Κάντε τους πελάτες να θυμούνται το brand σας!

Τοιχογραφία επαγγελματικού χώρου marketing - mural.gr - 1

Θέλετε η επιχείρησή σας να βροντοφωνάζει τις αξίες που πρεσβεύετε, τις υπηρεσίες της, το υπέροχο branding που χρυσοπληρώσατε και να ανεβάζει τη δική σας διάθεση, του προσωπικού σας και των πελατών σας; Μήπως θέλετε κι εσείς μια σύγχρονη τοιχογραφία, σαν αυτές που βλέπετε σε μεγάλα brands και αλυσίδες καταστημάτων; 

Με μια τοιχογραφία σε επαγγελματικό χώρο ανανεώνετε και αναβαθμίζετε τον χώρο σας, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα υπέροχο, μοναδικό background για τα video στο TikTok, για τις συνεντεύξεις σας, τα live του Instagram και τα online meetings που κάνετε μέσα στη μέρα. Απαλλαγείτε από το ενοχλητικό θολό background και κερδίστε το ενδιαφέρον και την προσοχή των συνεργατών σας.

mural-τοιχογραφία-σε-επαγγελματικό-χώρο | Τοιχογραφίες επαγγελματικών χώρων
Διάφορες τοιχογραφίες - mural.gr - 5

Οι εσωτερικοί και οι εξωτερικοί επαγγελματικοί χώροι μεταμορφώνονται πλήρως με μια τοιχογραφία ή με ένα απλό δημιουργικό βάψιμο με αφηρημένα σχέδια στα χρώματα της παλέτας του brand σας. Είναι ένας εύκολος τρόπος ανανέωσης και μπορείτε να τον χρησιμοποιείτε τακτικά. Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε ένα σημείο σε έναν τοίχο 2x2m και να αλλάζετε τοιχογραφία ανάλογα με την εποχή, προσφέροντας στους πελάτες σας συνεχώς κάτι καινούριο.

Φυσικά, αν φτιάχνετε τώρα τον χώρο σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας κάνουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για την επιχείρησή σας και τρόπους να αναδείξετε ακόμη περισσότερο το brand σας.

Γιατί να επιλέξετε τοιχογραφίες επαγγελματικών χώρων

1.

Αυξήστε το brand awareness

Αν η επιχείρησή σας βασίζεται στην «περατσάδα», τότε το να τραβήξετε τα βλέμματα των περαστικών είναι πολύ σημαντικό και μια τοιχογραφία σίγουρα το πετυχαίνει. Αν, όμως, κάνετε κυρίως online meetings, τότε μια τοιχογραφία θα σας δώσει ένα υπέροχο branded background για τα calls σας.

2.

Κάνετε τον χώρο σας φωτογραφίσιμο

Αποκτήστε UGC (User Generated Content), περιεχόμενο δηλαδή που παράγουν οι πελάτες, οι χρήστες, οι περαστικοί για μας: Μια selfie όσο περιμένουν τον καφέ τους, μια intagramική φώτο με tag την επιχείρησή μας κ.λπ. Μπροστά σε αυτήν τη δωρεάν διαφήμιση, πόσο ακριβή μπορεί να είναι μια τοιχογραφία;

3.

Ενισχύστε την εταιρική ταυτότητα

Μέσα από την τέχνη μπορούμε να μεταφέρουμε στο κοινό μας τις αξίες μας και να ενισχύσουμε την εταιρική μας ταυτόητα. Να δείξουμε, για παράδειγμα, σε μια τοιχογραφία το ηθικό ταξίδι των προϊόντων μας, τις φρέσκιες ποιοτικές μας ύλες ή το μεράκι με το οποίο εργαζόμαστε καθημερινά για τους πελάτες μας!

4.

Καλυτερη παραγωγικότητα

Οι συνεργάτες μας εργάζονται καλύτερα και αποδίδουν περισσότερο όταν ο χώρος εργασίας τους είναι όμορφος και φροντισμένος και τους εμπνέει καθημερινά. Αν και μια τοιχογραφία δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα όμορφο και δίκαιο εργασιακό κλίμα, σίγουρα μπορεί να το ενισχύσει.

Συχνές ερωτήσεις για τοιχογραφίες επαγγελματικών χώρων

Τι υλικά χρησιμοποιούμε;

Για τις τοιχογραφίες επαγγελματικών χώρων χρησιμοποιούμε επώνυμα οικολογικά χρώματα, υδατοδιαλυτά, που δε μυρίζουν και δεν είναι τοξικά. Μια εναλλακτική, εάν το επιθυμείτε, είναι να χρησιμοποιηθούν χρώματα κιμωλίας, ειδικά αν έχετε επιχειρήσεις για κατοικίδια, παιδιά ή βρέφη για ένα ακόμα πιο φιλικό αποτέλεσμα. Και στις δύο περιπτώσεις, το μόνο που χρειάζεται είναι ένας καλός, ολοήμερος, εξαερισμός του χώρου και την επόμενη μέρα είναι έτοιμος! 

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε η τοιχογραφία να γίνει στον εξωτερικό χώρο της επιχείρησής σας, τότε χρησιμοποιούμε ειδικά οικολογικά χρώματα για εξωτερικούς χώρους, τα οποία είναι πιο ανθεκτικά στις διάφορες καιρικές συνθήκες. Επίσης, τους τοίχους που είναι εκτεθιμμένοι σε βροχές και ήλιο, μπορούμε να τους «σφραγίσουμε» με βερνίκι προστασίας. Φροντίζουμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και τη μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο! 

 

Πώς κοστολογούμε μια τοιχογραφία σε επαγγελματικό χώρο;

Μια τοιχογραφία επαγγελματικού χώρου ανανεώνει μια επιχείρηση και αναβαθμίζει σημαντικά τον χώρο. Εμείς, στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε μια προσιτή υπηρεσία, κρατάμε χαμηλά τις τιμές, οι οποίες ξεκινάνε από 40€ / τ.μ. + ΦΠΑ (για απλά σχέδια, όπως το logo της εταιρείας) και μπορούν να ξεπεράσουν τα 160€ / τ.μ. + ΦΠΑ (όταν έχουμε περίπλοκα σχέδια ή σχέδια με πολλές λεπτομέρειες). Οι τιμές περιλαμβάνουν τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με την κάθε τοιχογραφία και τις απαιτήσεις της, όπως οι λεπτομέρειες, το μέγεθος,  η κατάσταση του τοίχου κ.ά. 

 

Η πιο οικονομική από τις υπηρεσίες τοιχογραφίας του mural.gr είναι το δημιουργικό βάψιμο τοίχων και αφορά σε ελαιοχρωματισμούς με αφηρημένα, μεγάλα σχέδια στον τοίχο, που μεταμορφώνουν τον χώρο σας την ίδια κιόλας ημέρα. Επιλέγετε τη βάση και την παλέτα που σας αρέσει και εμείς κάνουμε τα υπόλοιπα! Σε λίγες ώρες ο χώρος σας έχει αλλάξει ριζικά. Απίστευτο;

Τι πρέπει να κάνετε πριν την τοιχογραφία;

Πριν από κάθε τοιχογραφία είναι σημαντικό ο τοίχος να είναι σε καλή κατάσταση, χωρίς μεγάλες ρωγμές ή φθορές και αρκετά λείος, τουλάχιστον στο σημείο που θα γίνει η τοιχογραφία. Επιπλέον, θα πρέπει να είναι καθαρός και να μην υπάρχουν υπολείμματα από κόλλες, αυτοκόλλητα ή σκόνες. (Tip για να καθαρίσετε τη σκόνη από τον τοίχο: Swiffer με κοντάρι και έτοιμο! Και για να σας προλάβουμε, όχι δεν είναι sponsored!) Τέλος, απομακρύνετε όσα έπιπλα βρίσκονται κοντά στον τοίχο και καλύψτε τα με ένα νάιλον για περισσότερη προστασία. 

 

Υ.Γ. Θα βάλουμε και εμείς ένα χεράκι βοηθείας! 

 

Τι πρέπει να κάνετε μετά την τοιχογραφία;

Μετά από κάθε τοιχογραφία φροντίζουμε να αφήνουμε τον χώρο σας καθαρό και τακτοποιημένο! Σε περίπτωση που οι εργασίες θα πρέπει να συνεχιστούν και την επόμενη ημέρα, μαζεύουμε τα πράγματα μας και τα αφήνουμε σε μια γωνία, ώστε να μην εμποδίζουν!

 

Μόλις ολοκληρωθεί η τοιχογραφία, είναι σημαντικό να αφήσετε τον τοίχο να στεγνώσει καλά, προτού τον ακουμπήσετε. Εντός μιας ώρας το χρώμα έχει στεγνώσει στην αφή (σε περιόδους που δεν έχει υγρασία), ενώ για να στεγνώσει βάθος θα χρειαστούν 3-4 ώρες. Εμείς προτείνουμε να αφήσετε την τοιχογραφία να στεγνώσει μία ημέρα (ή όσο περισσότερο μπορείτε) ώστε να είμαστε σίγουροι!

 

Τοιχογραφίες επαγγελματικών χώρων από το mural.gr

Από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες τοιχογραφίας του mural.gr δε θα μπορούσαν να λείπουν οι τοιχογραφίες επαγγελματικών χώρων. Αναβαθμίστε τον χώρο σας και προσφέρετε έναν ευχάριστο χώρο εργασίας για σας και τους υπαλλήλους σας και έναν όμορφο χώρο υποδοχής για τους πελάτες σας. Κάντε τους να θέλουν να βγουν φωτογραφίες στην επιχείρησή σας, να τις ανεβάσουν στα social media και να συμβάλλουν δυναμικά στο brand awareness της εταιρείας σας.

Ο στόχος μας είναι σύντομα να εξυπηρετούμε όλες τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα, όμως το mural είναι μια νέα επιχείρηση ακόμη και δραστηριοποιείται μόνο στην Αττική. Όσο μεγαλώνουμε, θα αυξάνεται το δίκτυο των ταλαντούχων συνεργατών μας και θα επεκτείνουμε κι άλλο τις περιοχές που μπορούμε να επισκεφτούμε. 

Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε, να δούμε τον χώρο σας να μεταμορφώνεται και την επιχείρησή σας να αναπτύσσεται και να γεμίζει καθημερινά την εργασία σας με χρώμα. 

Έχετε μία ιδέα;

Είναι μία τοιχογραφία