Υπηρεσίες τοιχογραφίας

Τοιχογραφίες Αττική - mural.gr

Στο mural.gr προσφέρουμε υπηρεσίες τοιχογραφίας σε προσιτές τιμές, ώστε να μπορούν όλοι να έχουν τους χώρους που ονειρεύονται στο σπίτι ή την επιχείρησή τους. Αναλαμβάνουμε παιδικά δωμάτια, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κατοικιών και χώρους επιχειρήσεων

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν από απλά γεωμετρικά σχήματα (το ονομάζουμε «δημιουργικό βάψιμο») μέχρι περίπλοκα σχέδια, λογότυπα και ήρωες από κινούμενα σχέδια και ταινίες. Χρησιμοποιούμε οικολογικά χρώματα και στους εξωτερικούς χώρους περνάμε κάθε τοιχογραφία με βερνίκι για προστασία από την υγρασία και την ακτινοβολία του ήλιου.

Τοιχογραφίες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων

Υπηρεσίες τοιχογραφίας κατοικιών

Υπηρεσίες τοιχογραφίες στο σπίτι σας - Αττική - mural.gr
Υπηρεσίες τοιχογραφίας muralgr

Τοιχογραφίες παιδικών δωματίων

Στις τοιχογραφίες παιδικών δωματίων φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε χρώματα φιλικά στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. Σας δίνουμε και την επιλογή να χρησιμοποιήσουμε χρώματα κιμωλίας για ακόμη πιο οικολογικό αποτέλεσμα, τα οποία είναι ιδανικά για βρεφικά δωμάτια. Από όλες τις υπηρεσίες τοιχογραφίας που προσφέρουμε, αυτή είναι η αγαπημένη μας, καθώς τα χαμόγελα των παιδιών είναι η καλύτερη ανταμοιβή μας.

Τοιχογραφίες εσωτερικών χώρων

Οι τοιχογραφίες εσωτερικών χώρων, όπως στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα, είναι ένας πολύ απλός τρόπος να αλλάξετε εντελώς τον χώρο σας χωρίς να κάνετε μια πολυέξοδη ανακαίνιση και χωρίς να ξεβολευτείτε. Πλέον, τα χρώματα είναι άοσμα και καθόλου τοξικά και χρησιμοποιείτε κανονικά τον χώρο κατά τη διάρκεια υλοποίησης του έργου. Ακόμη κι αν είναι χειμώνας!

Τοιχογραφίες εξωτερικών χώρων

Οι τοιχογραφίες εξωτερικών χώρων μεταμορφώνουν με μοναδικό τρόπο αυλές, ταράτσες και μπαλκόνια και γεμίζουν με χρώμα το γκρίζο αστικό τοπίο. Στο mural.gr χρησιμοποιούμε ανθεκτικά χρώματα εξωτερικού χώρου, τα οποία θωρακίζουμε με ειδικό βερνίκι που τα προστατεύει από την υγρασία και την ηλιακή ακτινοβολία. Τι θα λέγατε να μετατρέψετε το μπαλκόνι σε μια botanical όαση;

Υπηρεσίες τοιχογραφίας επιχειρήσεων

Τοιχογραφίες επαγγελματικών χώρων

Από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες τοιχογραφίας του mural.gr δε θα μπορούσαν να λείπουν οι τοιχογραφίες επαγγελματικών χώρων. Αναβαθμίστε τον χώρο σας και προσφέρετε έναν ευχάριστο χώρο εργασίας σε σας και τους υπαλλήλους σας και έναν όμορφο χώρο υποδοχής για τους πελάτες σας. Κάντε τους να θέλουν να βγουν φωτογραφίες στην επιχείρησή σας, να τις ανεβάσουν στα social media και να συμβάλλουν δυναμικά στο brand awareness της εταιρείας σας.

Τοιχογραφίες εκπαιδευτικών χώρων

Οι τοιχογραφίες εκπαιδευτικών χώρων απευθύνονται σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, ΚΔΑΠ, σχολεία και φροντιστήρια. Ο στόχος μιας τοιχογραφίας σε έναν χώρο μάθησης είναι να ενθαρρύνει τη δημιουργική σκέψη και να ομορφαίνει τον χώρο χωρίς να διασπά την προσοχή των μαθητών. Οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί χώροι, όμως, είναι και επιχειρήσεις, που θέλουν να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό, προσφέροντας όμορφους και προσεγμένους χώρους εκπαίδευσης στους μαθητές κάθε ηλικίας.

Δημιουργικό βάψιμο τοίχων

Η πιο οικονομική από τις υπηρεσίες τοιχογραφίας του mural.gr. Με το δημιουργικό βάψιμο τοίχων, φτιάχνουμε αφηρημένα, μεγάλα σχέδια στον τοίχο, που μεταμορφώνουν τον χώρο σας την ίδια κιόλας ημέρα. Επιλέγετε τη βάση και την παλέτα που σας αρέσει και εμείς κάνουμε τα υπόλοιπα! Σε λίγες ώρες ο χώρος σας έχει αλλάξει ριζικά. Απίστευτο;

mural-τοιχογραφίες-σε-επαγγελματικούς-χώρους
Υπηρεσίες τοιχογραφίας muralgr

Τα 4 βήματα της τοιχογραφίας

Η διαδικασία που ακολουθούμε σε κάθε μία από τις υπηρεσίες τοιχογραφίας

1.

Aρχική επικοινωνία

Αφού μιλήσουμε μέσω email, στο τηλέφωνο ή στα social media για τις ανάγκες σας, θα σας ζητήσουμε καλές φωτογραφίες του χώρου που θέλετε να βάψουμε ή να ζωγραφίσουμε και το θέμα που έχετε σκεφτεί. Αμέσως μετά κάνουμε την κοστολόγηση και αν είμαστε σύμφωνοι, περνάμε στο δεύτερο βήμα.

2.

Επίσκεψη στον χώρο

Έχοντας πλέον πλήρη εικόνα του τι θέλετε, πραγματοποιούμε επίσκεψη στον χώρο σας για να δούμε από κοντά τον τοίχο σας. Αυτό είναι, συνήθως, μια διερευνητική επίσκεψη για να ελέγξουμε την ποιότητα του τοίχου από κοντά. Αν δε χρίζει επιπλέον επισκευών, κανονίζουμε μαζί τις ημέρες της υλοποίησης.

3.

Προσχέδιο

Σε custom έργα δουλεύουμε κάποια προσχέδια, τα οποία μοιραζόμαστε μαζί σας και έπειτα κάνουμε την πρώτη μας επίσκεψη για να μεταφέρουμε το τελικό σχέδιο στον τοίχο. Το βήμα των προσχεδίων, συνήθως, αφορά σε πιο ελεύθερα θέματα και όχι στη μεταφορά π.χ. ενός λογότυπου που γίνεται με προτζέκτορα.

4.

Υλοποίηση

Το τελευταίο μας βήμα είναι η υλοποίηση του έργου. Αν είναι εξωτερικός χώρος, το έργο θα καλυφθεί με βερνίκι προστασίας από την υγρασία και τις ακτίνες UV για να αντέξει για χρόνια. Θα φωτογραφηθούμε και θα σας ζητήσουμε την άδεια να ανεβάσουμε το έργο στη σελίδα μας και στα social media μας.

Έχετε μία ιδέα;

Είναι μία τοιχογραφία