Τοιχογραφίες παιδικών δωματίων

Η υπηρεσία με την καλύτερη ανταμοιβή: Τα παιδικά χαμόγελα

Τοιχογραφία παιδικού δωματίου Μυρτώ - mural.gr - 1

Αν μπορούσαμε να κάνουμε μόνο τοιχογραφίες παιδικών δωματίων θα το κάναμε. Η χαρά που βλέπουμε στα πρόσωπά των παιδιών, που ακτινοβολεί στα δικά σας, είναι μια ανταμοιβή που δε συγκρίνεται με καμιά άλλη.

Τα παιδιά λατρεύουν να αλληλεπιδρούν με τις ζωγραφιές στους τοίχους, ενίοτε βάζουν και τις δικές τους πινελιές, «παστελιές», «μαρκαδοριές» λίγες μέρες αφότου φύγουμε. Μην ανησυχείτε, όλα διορθώνονται και όλα είναι αναμενόμενα και ευπρόσδεκτα.

Αφήστε τα να «συνεισφέρουν» στο αποτέλεσμα ή ελάτε να εντάξουμε μαυροπίνακες σε διάφορα σημεία, ώστε να μπορούν ελεύθερα να  απολαμβάνουν το δωμάτιό τους! Αν κάτι ξεφύγει πολύ, μπορούμε πάντα να έρθουμε να το διορθώσουμε!

mural-gr-τοιχογραφία-σε-παιδικό-δωμάτιο-ζούγκλα
mural-gr-τοιχογραφία-σε-παιδικό-δωμάτιο-κοριτσιού

Στο mural.gr αναλαμβάνουμε τοιχογραφίες παιδικών δωματίων, αλλά και δημιουργικό βάψιμο (απλά, αφηρημένα σχέδια), που είναι ο πιο εύκολος, γρήγορος και οικονομικός τρόπος να ανανεώσετε ένα παιδικό ή βρεφικό δωμάτιο. 

Παρακάτω, ακολουθούν πληροφορίες σχετικά με τα υλικά, την κοστολόγηση και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε πριν και μετά την τοιχογραφία. Κλείστε σήμερα ένα δωρεάν ραντεβού αξιολόγησης του έργου που έχετε κατά νου και λάβετε προσφορά.

Αυτή τη στιγμή, στο mural.gr αναλαμβάνουμε έργα μόνο στην Αττική.  Επιφυλασσόμαστε, φυσικά, για το μέλλον, καθώς είμαστε μία νέα επιχείρηση που μεγαλώνει και αναπτύσσεται όσο περνάει ο καιρός.

Γιατί να επιλέξετε τοιχογραφίες παιδικών δωματίων

1.

Δημιουργικότητα

Οι τοιχογραφίες με ζωηρά χρώματα και έξυπνα σχέδια εμπνέουν τα παιδιά και τα βοηθούν να καλλιεργήσουν τη δημιουργικότητά τους, μια δεξιότητα που είναι εξαιρετικά χρήσιμη για τη σωστή ανάπτυξη του παιδιού. Η δημιουργικότητα είναι ένα σπουδαίο εφόδιο για την ενήλικη ζωή του μετέπειτα.

2.

Μάθηση & χαρά

Οι τοιχογραφίες παιδικών δωματίων έχουν και εκπαιδευτικά οφέλη. Μπορούμε να συμπεριλάβουμε αριθμούς, χρώματα, λέξεις, ζωάκια, ακόμη και να φτιάξουμε έναν μαυροπίνακα, ώστε το παιδί να μαθαίνει ζωγραφίζοντας στον τοίχο ή να παίζει μιμούμενο το σχολείο.

3.

Εξατομίκευση

Είναι σημαντικό το παιδί να νιώθει το δωμάτιό του δικό του, να νιώθει ξεχωριστό και περήφανο. Δημιουργώντας τοιχογραφίες παιδικών δωματίων, δημιουργούμε χώρους ονείρων και ατέλειωτου παιχνιδιού. Ένας τοίχος μπορεί να μεταμορφώσει γρήγορα και οικονομικά ένα ολόκληρο παιδικό δωμάτια σε λίγες μόνο μέρες.

4.

Ηρεμία

Τοιχογραφίες παιδικών δωματίων σε παστέλ αποχρώσεις ή με αναπαραστάσεις ζώων, φυσικών τοπίων και παραμυθιών δημιουργούν ένα ήρεμο περιβάλλον για το παιδία. Αυτό αποδεικνύεται πολύ χρήσιμο, όταν συνδυαστεί με τον σωστό φωτισμό, καθώς η ατμόσφαιρα γίνεται ιδανική για ύπνο.

Συχνές ερωτήσεις για τοιχογραφίες παιδικών δωματίων

Τι υλικά χρησιμοποιούμε στις τοιχογραφίες παιδικών δωματίων;

Για τις τοιχογραφίες παιδικών δωματίων χρησιμοποιούμε επώνυμα οικολογικά χρώματα, υδατοδιαλυτά, που δε μυρίζουν και δεν είναι τοξικά. Με έναν καλό ολοήμερο εξαερισμό, τα περισσότερα παιδιά μένουν κανονικά στο δωμάτιό τους χωρίς καμία ενόχληση. Φυσικά, για παιδικά και βρεφικά δωμάτια, υπάρχει πάντα η επιλογή να χρησιμοποιηθούν χρώματα κιμωλίας για τοίχους, για ακόμη πιο φιλικό προς το παιδί και το βρέφος αποτέλεσμα. 

 

Πώς κοστολογούμε μια παιδική τοιχογραφία;

Προσπαθούμε να κρατάμε χαμηλά τις τιμές μας, έτσι ώστε κάθε παιδί να μπορεί να απολαύσει ένα ονειρεμένο δωμάτιο. Οι τιμές ξεκινάνε από 50€ / τ.μ. (για απλά σχέδια) και μπορούν να ξεπεράσουν τα 200€ / τ.μ. (όταν έχουμε σκηνές παραμυθιών ή σκηνές με μεγάλη λεπτομέρεια, όπως για παράδειγμα σκηνές Harry Potter, Άρχοντα των Δαχτυλιδιών κ.λπ.). Οι τιμές αυτές είναι τελικές και περιλαμβάνουν το ΦΠΑ, όπως και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Η διαφοροποίηση στο κόστος αφορά πάντα στη λεπτομέρεια που χρειάζεται η κάθε τοιχογραφία, στην κατάσταση του τοίχου, στο ύψος του, αλλά και στο αν χρησιμοποιηθούν απλά οικολογικά χρώματα τοίχου ή χρώματα κιμωλίας, που ανεβάζουν το κόστος.

 

Τι πρέπει να κάνετε πριν από μια παιδική τοιχογραφία;

Ιδανικά, θα ήταν καλό να έχετε τραβήξει τα έπιπλα του παιδιού, να τα καλύψετε με το ειδικό νάιλον καλά και να έχετε σκουπίσει τους τοίχους με ένα πανάκι ή με ένα Swiffer (αν έχετε εκείνο με το κοντάρι για τα πατώματα, θα σας σώσει!). Φυσικά, αν δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά, θα σας βοηθήσουμε εμείς. Μην ανησυχείτε για τίποτα. Έχετε μπλέξει με επαγγελματίες! Επίσης, προτείνουμε να μαζέψετε τα παιχνίδια του παιδιού σας και να έχετε ετοιμάσει τα πράγματα που θα χρειαστεί μέσα στη μέρα του.

Τέλος, συνίσταται να απομακρύνετε παιδιά και κατοικίδια από το δωμάτιο κατά τη διάρκεια των εργασιών, έτσι ώστε να αποφύγουμε ζημιές και τραυματισμούς, ειδικά αν χρειαστεί να δουλεύουμε σε σκάλα. Αν φυσικά θέλουν να παρακολουθούν τη διαδικασία, δε θα τους στερήσουμε τη χαρά, αρκεί να κάθονται σε απόσταση, για να αποφύγουμε απρόοπτα!

 

Τι πρέπει να κάνετε μετά την τοιχογραφία;

Σχεδόν τίποτα! Θα αφήσουμε το παιδικό δωμάτιο περιποιημένο και καθαρό, ώστε να μπορεί το παιδί να ξεκινήσει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες. Αν οι εργασίες πρέπει να συνεχιστούν και την επόμενη ημέρα, θα φροντίσουμε να μαζέψουμε όσα χρειαζόμαστε σε μία γωνία, για να νιώθετε όσο πιο άνετα γίνεται! Μόλις φύγουμε, αφήστε τα παράθυρα ανοιχτά όλη μέρα (ή όσο νομίζετε πώς χρειάζεται) μέχρι να στεγνώσει εντελώς το χρώμα (στην αφή είναι στεγνό μετά από μία ώρα περίπου - σε περιόδους που δεν έχει υγρασία, ενώ στεγνώνει σε βάθος μετά από 3-4 ώρες). Ωστόσο, αποφύγετε για κάποιες ώρες να ακουμπάτε τους φρεσκοβαμμένους τοίχους για να είμαστε εντελώς ασφαλείς. Αερίστε καλά τον χώρο και πάλι την επόμενη ημέρα.

 

Θέλω να φτιάξετε ένα custom σχέδιο. Γίνεται;

Φυσικά και μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα εντελώς custom σχέδιο από την αρχή. Για να ξεκινήσει η διαδικασία απαιτείται προκαταβολή, καθώς ο χρόνος σχεδιασμού είναι αρκετός. 

 

Τοιχογραφίες παιδικών δωματίων από το mural.gr

Ελάτε να δημιουργήσουμε παρέα το πιο όμορφο βρεφικό ή παιδικό δωμάτιο με τοιχογραφίες παιδικών δωματίων από το mural.gr. Μπορούμε να εμπνευστούμε από τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, τους ήρωες της Marvel και της DC, τη Mohana, την αγαπημένη Wednesday και ό,τι άλλο αγαπάτε εσείς και τα παιδιά σας.

Επίσης, μπορούμε να δημιουργήσουμε εξωτικά τοπία με ζωάκια της ζούγκλας και πλούσια βλάστηση ή να φτιάξουμε πιο αφηρημένα σχέδια με απαλές παστέλ αποχρώσεις για πιο minimal παιδικά δωμάτια. Οι επιλογές σας είναι ατέλειωτες και, αν δεν έχετε ήδη κάποια ιδέα, σας βοηθάμε εμείς να τη βρούμε. Δημιουργούμε και custom σχέδια, προσαρμοσμένα πλήρως στην προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντα του παιδιού για το πιο μοναδικό αποτέλεσμα.

Έχετε μία ιδέα;

Είναι μία τοιχογραφία